Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
CATALÀ ENGLISH ESPAÑOL
 
separadorCabezal
filete
filete
ELABORACIÓ


Varietats: Garnatxa negra, Samsó i Caber-net Sauvignon.
A l’Argeles l’objectiu principal no és un altre que respectar al màxim els aromes varietals i obtenir una estructura adient, resultant un vi afruitat i agradable a la boca. La temperatura de fermentació està entre els 25 i 26ºC per trobar els aromes primaris, i es descova en calent sense sobrextracció durant un període d’uns 21 dies.

Fermentació malolàctica en dipòsit d’inoxidable per passar a una posterior criança en bótes de roure Francès durant 8 mesos.

NOTA DE TAST ARGELES


Color robí de capa mitjana, amb tonalitats violàcies que denoten joventut i capacitat d'envelliment en ampolla.

En la seva fase inicial, el nas és franc, destacant els aromes varietals, fruita vermella, magrana, units amb unes notes làctiques. En la seva evolució en contacte amb l'oxigen, apareixen notes més complexes, destacant les prunes vermelles, a més d'un fons de cacau procedent de la seva criança en bóta.

L'entrada en boca, és suau i fresca, donant una agradable sensació d'equilibri. És un vi persistent, que torna a destacar la fruita vermella, prunes, amb notes de la criança que posteriorment guanyen intensitat, de cacau i toffee.

La impressió general és la d'un producte amb un volum equilibrat, persistent en boca i fàcil de beure.

NOTA DE TAST ARGELES 2009


Color vermell picota intens amb un ribet violaci. Al nas sobresurt un clar predomini de fruites vermelles com ara magrana, prunes i fruites del bosc amb un final torrefacte i matisos de notes làctiques.
A la boca destaquen de nou les notes de fruites del bosc, prunes i fuites negres juntament amb una bona acidesa i un taní agradable, parcialment polit. El post gust és fresc i persistent amb uns records de fruita amb licor, final balsàmic amb pinzellades de cacau i torrefacció, fruit d’una criança en barrica molt al seu punt.
La impressió general, és d’un vi fresc de gran equilibri, el qual destaca per la seva joventut i al seu notable caràcter.

PUNTUACIÓ Guía Peñín 2010


ARGELES: 89 punts (sobre 100).

PUNTUACIÓ WINE DECANTER 2011 (sobre 137 vins de la DOQ Priorat i Montsant).


ARGELES: 17'8 punts (sobre 20). Obtenint la 9 ª posició global, i la 2 ª posició particular en relació qualitat / preu.
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

     
 
separadorPie
  Bodega: Ctra. De El Molar a El Lloar, Km. 10, El Molar. Priorat - Tarragona 43736. T/F. +34 977 054 851 M. +34 618 104 140 - enologia@agnesdecervera.com
Oficinas en Barcelona, C/ Dos de Mayo 266 - Bajos Barcelona 08025. T +34 934561111 F +34 934554848 M +34 648 811 880 - comercial@agnesdecervera.com